Titlu: Fara titlu.
De ce iubim femeile sper ca v-a lamurit Cartarescu :). Dar barbatii... de barbati cine se ocupa? Sa-i analizeze cineva, sa le-arate partile bune si partile negative, sa aduca cineva argumente ca sa intelegem si noi de ce e bine sa-i iubim, sa-i pretuim, sa fii alaturi de ei la bine si la rau. Un lucru oricum e cert: barbatii cuceresc si iubesc altfel decat femeile. Spre exemplu:



  1. Cocalarul - fiinta umana inzestrata cu puteri supranaturale, are o vedere atat de buna, incat e capabil sa detecteze un decolteu si-o fusta mini de la zeci de metri distanta. Culori preferate: Roz, auriu, argintiu; Hobby: Frecatul mentei, spargerea semintelor, gratarele in fata blocului; Expresii uzuale: Locul 1, numai 1! , Am valoare! , Dau clasa la "fraeri"!, etc.

Felul in care un cocalar cucereste este cel putin surprinzator. El vrea sa-i arate potentialei partenere de viata, inainte de orice implicare afectiva, ca ii poate oferi o stabilitate financiara. Acest lucru implica un ritual, vechi de cand s-a dat verde la capsunari in Spania: cocalarul se ingroapa in euro, poarta ochelari pentru a nu fi orbit de iubire, isi mascheaza inteligenta sub o tona de gel de par, se imbraca in straie emporIO arMANI(adica "IO...MANI, intelege fetele?"), se parfumeaza cu "Dulce ca Blana" si restul e... istorie.

2. Pârlitul - este o subspecie a Cocalarului, dotata cu la fel de multa incredere de sine, dar cu mai putin noroc, intrucat el este cel care n-a reusit sa puna piciorul pe meleaguri straine(inca!!!). Culori preferate : toate... la un loc! Hobby: Filme XXX, femei, fete, gagici, puicute si altele; Expresii uzuale: Ce faci fetele, te distrezi?, Mamaia ta e tigan?, Ai o harta, ca m-am pierdut in ochii tai?!, Te-a durut cand ai cazut din cer?, De obicei sunt mai scund, dar acum stau pe portofel!

Cocalarul Wannabe nu vrea sa cucereasca o femeie asa, oricum, cu una cu doua, ci respecta intotdeauna un ritual. Mai intai, outfit-ul este extrem de important, confruntandu-se de fiecare data cu dilema de a alege intre costumul de blugi cu "maio" Cobra sau "trelingul" Jay-Hing-Ko. Incaltamintea este, de asemenea, o prioritate, pantofii cu bot lung, lat (gen calcati de elefant) fiind un "must have". Drept accesorii, acesta alege un ceas din aceeasi colectie ca "trelingul", un cercel sclipicios pentru ureche si... bineinteles, cum era sa uitam, tot un accesoriu consideram si unghia lunga de la degetul mic, pe care nu ezita sa o etaleze de fiecare data cand mucozitatile nazale ii joaca feste, cand il gadila ceva in ureche sau cand ii ramane ceva printre dinti. (Seeeecsi, nu?). Drept mijloc de transport, acesta are, nu-i asa, un scuter de toata frumusetea, al carui "tit-tit" se aude de fiecare data cand stimabilul vede o pereche de sâni.

3. Emonelul - desi am mai scris, intr-un fel sau altul despre el, acum ceva timp, am un dracusor isteric pe umarul stang care imi tot zice sa nu ma opresc, dar, blandul ingeras de pe umarul drept imi tot sopteste " Emonel nu e barbat! Emonel nu e barbat!". Pentru ca fortele binelui intotdeauna inving fortele raului (ma intreb cati emo si-ar taia venele pe replica asta), nu detaliez aceasta specie.

Ar mai fi, desigur, specia pe cale de disparitie, adica barbatul care intruneste aproape toate calitatile pe care si le-ar dori sexul frumos, dar nu vreau sa intru in mai multe detalii, de teama sa nu descriu o singura persoana :">. Poate o sa dau un indiciu, ma mai gandesc...


0 Responses

Trimiteți un comentariu

  • Hai-Hi!

    Hai-Hi!

    Hai-Ho!

    Hai-Ho!

    Suntem pitici

    Suntem pitici

    misto!!!

    Gugăl, Gagăl, Gugle ceva?

    "Fanii" mei :))